Camu Camu Biologisch - Mattisson
120 gram
Productinformatie
Camu Camu poeder is gemaakt van de Camu Camu vrucht van de Myrciaria Dubia struik. Biologische Camu Camu groeit in de moerassen van het tropisch regenwoud in het westelijke Amazonegebied (Peru, Bolivia, Ecuador en een deel van Brazilië, Colombia en Venezuela). Het fruit is zo groot als een citroen en licht oranje van kleur. Het is een tropische vrucht met een diameter tussen de 2 en 4 centimeter. De schil is glad en de kleur varieert van roze tot donkerpaars. Het vruchtvlees is geel, vlezig en zuur. Camu Camu is een bron van Vitamine C.
Vitamine C
Camu Camu is een van de rijkste bronnen van Vitamine C (30 tot 60 x meer dan in een sinaasappel). Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem, draagt bij tot vermindering van moeheid, draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en van belang voor de vorming van collageen wat belangrijk is voor de botten.
Ingrediënten
100% Biologisch Camu Camu Poeder (Myrciaria dubia).
Voedingswaarden per 100 g
Energie | 1549 kJ / 370 kcal |
Vet | 0.3 g |
waarvan verzadigd | 0.1 g |
Koolhydraten | 86 g |
waarvan suikers | < 0.1 g |
Vezels | 1.3 g |
Eiwitten | 0.6 g |
Zout | 0.1 g |
Vitamine C | 20 g 25000% |
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
Gebruik
Meng een half maatschepje (of kleine theelepel) Biologische Camu Camu Poeder met water of vruchtensap.
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.
Allergenenvrij
Land van herkomst
Zuid-Amerika
Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.
Downloads