Edelgistvlokken met Vitamine B12 & Zink - Mattisson
200 gram
Productinformatie
Edelgistvlokken, inactieve gist, zijn gemaakt met behulp van melasse en hebben een noot-kaas achtige smaak en bevatten B-vitaminen.
Voor de fermentatie zijn extra organische gebonden vitamine B12 en – zink toegevoegd. Edelgist is gedeactiveerd gist en ook te gebruiken in een gistvrij dieet.
Ingredienten
100% Edelgistvlokken
Herkomst: Estland
Voedingswaarde per 100 g
Energie | 1420 kJ / 339 kcal |
Vet | 5 g |
waarvan verzadigd | 0.7 g |
Koolhydraten | 16 g |
waarvan suikers | 1 g |
Vezels | 21 g |
Eiwitten | 47 g |
Zout | 0.15 g |
Thiamine/vitamine B1 | 45 mg 209%* |
Riboflavine/vitamine B2 | 18 mg 64%* |
Niacine/vitamine B3 | 341 mg 107%* |
Panthoteenzuur/vitamine B5 | 140 mg 117%* |
Vitamine B6 | 34 mg 121%* |
Biotine/vitamine H | 196 µg 20%* |
Foliumzuur/vitamine B11 | 4400 µg 110%* |
Vitamine B12 | 44 µg 88%* |
Zink | 120 mg 60%* |
* ADH: aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
Gebruik
Edelgistvlokken zo min mogelijk verhitten. Geeft een hartige smaak aan pasta, gegrilde groenten en salades ook als vervanger van kaas. Ook lekker in muesli, smoothie of juices.
Afgesloten en droog bewaren.
Downloads